donderdag 7 april 2011

Ben Affleck

Istanbul is een wereldstad waar heel veel buitenlandse artiesten regelmatig hun opwachting maken. Grote namen uit de filmwereld en de muziekindustrie verschijnen veelvuldig in de pers. Ze komen optreden of een film promoten of een of andere prijs in ontvangst nemen. Bekende namen te over in dit verband.
Madonna, Lady Gaga, Justin Bieber, Deep Purple, Penelope Cruz, Anne Hathaway en ga zo maar door.
Dinsdag 5 april jl. arriveerde met een directe vlucht van Turkish Airlines (THY) vanuit New York de filmster Ben Affleck. Hij is vooral bekend van “Good Will Hunting” waarvoor hij samen met Matt Damon een Oscar kreeg uitgereikt, maar ook is hij bekend vanwege zijn relatie met Jennifer Lopez.
Zonder de pers te woord te staan vertrok hij vanaf het vliegveld naar het centrum van de stad. Daarbij de verzamelde journalisten in verwarring achterlatend.
Hij was helemaal alleen. Kwam hij voor privé-zaken? Stond er misschien een filmproject op stapel? Moest zijn bezoek eigenlijk geheim blijven?
De speculaties waren niet van de lucht.

’s Avonds in de nieuwsuitzendingen van verschillende kanalen was er een kort item over een tapijtverkoper op de Kapalıçarşı, de overdekte markt, in Istanbul.
De handelaar had een prima dag achter de rug.
Een man had voor 360.000 TL enkele tapijten van hem gekocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten